کباب بختیاری در تابه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2547.jpg


    مواد لازم :

    روغن برای سرخ کردن 3 ق غ
    پیاز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط
    فیله گوساله خلالی خرد کرده 300 گرم
    سینه مرغ مکعبی خرد کرده 300 گرم
    قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز) 1 ق چ
    زعفران حل کرده یک دوم ق غ
    فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده 1 عدد
    پیاز و جعفری خرد کرده به مقدار لازم


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2548.jpg


    طرز تهیه :
    مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2549.jpg


    قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند.


    کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید.