مواد لازم : روغن برای سرخ کردن 3 ق غ پیاز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط فیله گوساله خلالی خرد کرده 300 گرم سینه مرغ مکعبی خرد کرده 300 گرم قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم نمک و فلفل به میزان لازم مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز) 1 ق چ زعفران حل کرده یک دوم ق غ فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده 1 عدد پیاز و جعفری خرد کرده به مقدار لازم طرز تهیه : مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید. قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند. کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید.