طرز تهیه سس سالسای تابستانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2527.jpg


    این سس سالسای تابستانی را با تمام اسنک ها میل کنید.

    مواد لازم :

    گوجه فرنگی مینیاتوری نصف شده نیم کیلوگرم
    فلفل سبز تند نصف شده ۲ عدد
    سیر پوست کنده ۲ حبه
    نمک و فلفل به اندازه کافی

    طرز تهیه :
    _ فر را روشن کنید، کف سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و تمامی مواد خام را روی آن بچینید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا لکه های قهوه ای رنگ روی فلفل یا سیر ظاهر شود.

    _ سیر و فلفل را بردارید و گوجه فرنگی ها را به مدت ۵دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن قهوه ای شود.

    _ تمام مواد را همراه با آب پس داده شده، در غذاساز بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز و غلیظ بودن سالسا، به آن آب اضافه کنید.

    _ نمک و فلفل را به اندازه کافی به آن اضافه و با اسنک های دلخواه مصرف کنید.