این سس سالسای تابستانی را با تمام اسنک ها میل کنید. مواد لازم : گوجه فرنگی مینیاتوری نصف شده نیم کیلوگرم فلفل سبز تند نصف شده ۲ عدد سیر پوست کنده ۲ حبه نمک و فلفل به اندازه کافی طرز تهیه : _ فر را روشن کنید، کف سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و تمامی مواد خام را روی آن بچینید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا لکه های قهوه ای رنگ روی فلفل یا سیر ظاهر شود. _ سیر و فلفل را بردارید و گوجه فرنگی ها را به مدت ۵دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن قهوه ای شود. _ تمام مواد را همراه با آب پس داده شده، در غذاساز بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز و غلیظ بودن سالسا، به آن آب اضافه کنید. _ نمک و فلفل را به اندازه کافی به آن اضافه و با اسنک های دلخواه مصرف کنید.