طرز تهیه قليه ميگو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2523.jpg


    محلی : خطه جنوب
    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 45 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

    میگو 600 گرم
    گشنیز خرد شده 400 گرم
    شنبلیله خرد شده 50 گرم
    سیر خرد شده 5 عدد
    پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
    تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )
    ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :
    ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

    نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.