محلی : خطه جنوب آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 45 دقیقه مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو : میگو 600 گرم گشنیز خرد شده 400 گرم شنبلیله خرد شده 50 گرم سیر خرد شده 5 عدد پیاز متوسط خرد شده 2 عدد تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان ) ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری طرز تهیه : ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود. نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.