فرنی انبه دسری نیروزا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2517.jpg


    اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا هستید ، پیشنهاد ما را رد نکنید.

    مواد لازم :

    آرد برنج 3 قاشق سوپ خوری
    آرد نشاسته 1 قاشق سوپ خوری
    شیر 2 لیوان
    شکر 1/2 پیمانه
    گلاب یک قاشق سوپ‌خوری
    خامه 2 قاشق سوپ‌خوری
    انبه 1 عدد
    کره 25 گرم

    طرز تهیه :
    1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
    2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.

    3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.
    4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.


    5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.

    6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.