اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا هستید ، پیشنهاد ما را رد نکنید. مواد لازم : آرد برنج 3 قاشق سوپ خوری آرد نشاسته 1 قاشق سوپ خوری شیر 2 لیوان شکر 1/2 پیمانه گلاب یک قاشق سوپخوری خامه 2 قاشق سوپخوری انبه 1 عدد کره 25 گرم طرز تهیه : 1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. 2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید. 3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود. 4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید. 5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود. 6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.