نویسندگان/مترجم: اسکات هالتزمن، ترزا فوی دی جرانیمو/ رعنا برومند ۸ راه تسخیر همیشگی قلب همسرتان من با صدها مرد متاهل مشاوره داشته و با هزاران تن از آنها از طریق اینترنت مصاحبه کردهام. همچنین بارها برای مردان متاهل سخنرانی کردهام. در میان این مردان، از سرباز جنگ جهانی اول تا دانشجویی که همین امسال از دانشگاه فارغالتحصیل شده است یافت میشود. همه این افراد برای من از زمانی گفتهاند که ازدواجشان در شرایط بسیار بحرانی قرار داشته است، و در نهایت با توجه به تعهدی که به عنوان یک شوهر و پدر نسبت به خانواده خود داشتهاند توانستهاند ازدواج خود را حفظ و بهبود بخشند. متاسفانه بسیاری از مردان اقدام به چنین کاری نمیکنند. آنها ناخواسته به این باور چسبیدهاند که وقتی ازدواجشان به بنبست میرسد، جز این که تن به طلاق بدهند، کار دیگری از دستشان بر نمیآید. در واقع آنها ناخودآگاه گمان میکنند که چون مرد هستند فاقد مهارتهای لازم برای این کار میباشند. من در این کتاب امیدوارم که این باور قدیمی غیر منطقی را از درجه اعتبار ساقط سازم و در عوض این باور را در شما مردان ایجاد کنم که این شما هستید که فقط به صرف این که مرد هستید میتوانید ازدواج خود را حفظ کنید. انتشارات رسا