طرز تهیه تاووک (خوراک ترکیه ای)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2513.jpg


    محلی : ترکیه
    آماده سازی : 45 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه


    مواد لازم :

    بادمجان 2 عدد
    مرغ ( گوشت بدون استخوان ) نیم کیلو گرم
    فلفل سبز 4 عدد
    پیاز 1 عدد
    سیر 2 عدد
    گوجه فرنگی 3 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
    روغن مایع نصف فنجان ( به میزان لازم )
    ادویه کاری فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

    طرز تهیه :
    تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
    مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

    فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

    بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.