طرز تهیه سس ریحان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2510.jpg


    مورد مصرف : پیش غذا
    مناسب فصل : همه فصول
    آماده سازی : 15 دقیقه
    پخت : 15 دقیقه

    مواد لازم برای 3 نفر :

    روغن زیتون 1/2 لیوان
    سرکه سیب 1/3 لیوان
    روغن کنجد به میزان لازم
    آویشن به میزان لازم
    پودر زیره نصف قاشق چای خوری
    پودر زنجبیل به میزان لازم
    شکر نصف قاشق چای خوری
    آبلیمو 3 قاشق چای خوری
    کنجد 1 قاشق چای خوری
    گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه
    * برگ ریحان 5 یا 6 عدد
    * سیر تازه 4 عدد
    تربچه کوچک 1 عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم


    * گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی 1.3لیوان
    * سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری


    طرز تهیه :
    طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.

    تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.

    * با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.