مورد مصرف : پیش غذا مناسب فصل : همه فصول آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 15 دقیقه مواد لازم برای 3 نفر : روغن زیتون 1/2 لیوان سرکه سیب 1/3 لیوان روغن کنجد به میزان لازم آویشن به میزان لازم پودر زیره نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل به میزان لازم شکر نصف قاشق چای خوری آبلیمو 3 قاشق چای خوری کنجد 1 قاشق چای خوری گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه * برگ ریحان 5 یا 6 عدد * سیر تازه 4 عدد تربچه کوچک 1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم * گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی 1.3لیوان * سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری طرز تهیه : طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست. تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد. * با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.