طرز تهیه خورش کاری مرغ ( غذای هندوستان )

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2429.jpg


    آماده سازی : 15 دقیقه
    پخت : 90 دقیقه


    مواد لازم :

    مرغ 500 گرم
    سیب زمینی 2 عدد
    پیاز 2 عدد
    شیر نارگیل 1 قوطی
    کاری 6 قاشق غذا خوری
    کره 25 گرم
    زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
    نمک 1 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه خورش کاری مرغ :
    ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2430.jpg


    مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2431.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2432.jpg


    2 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2433.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2429.jpg


    نکته های غذا:

    میزان کاری این غذا بستگی به ذايقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.


    منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.