نجات زندگی مشترک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏21/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسندگان/مترجم: لس پاروت، لسلی پاروت/ریحانه دانشور

هفت سؤال که باید قبل و بعد از ازدواج بپرسید

9957743730b55f5e0499ccce5f36a72a.jpg
    آن‌چه متخصصان درباره‌ی کتاب «نجات زندگی مشترک» می‌گویند: من بیست و پنج سال گذشته را صرف بررسی اصولی برای تقویت زندگی‌های مشترک کرده‌ام. کاش کتاب «نجات زندگی مشترک» سال‌ها پیش منتشر شده بود. این کتاب برنامه‌ای عملی، قابل استفاده و بدون تاریخ مصرف است. ـ اچ. نورمن رایت ـ نویسنده‌ی کتاب «قبل از آن‌که تو بگویی من انجام می‌دهم.» | به کوشش‌های بازدارنده‌ی مشکلات پیش از ازدواج توجه کمی شده است. تحقیقات ما در دانشگاه «دِنْور» درباره‌ی ارزش زمان برای راهنمایی زوج‌ها، قبل از این که پریشانی فراگیر شود، جای شک باقی نگذاشته است. من از صمیم قلب از این برنامه حمایت می‌کنم. ـ اسکات م. استانلی ـ عضو مرکز مطالعات زناشویی دانشگاه دنور | «پاروت»ها مرتباً درباره‌ی نواحی بحرانی در زندگی مشترک صحبت می‌کنند. خرد و راهکارهای علمی آن‌ها همیشه به زندگی مشترک امید می‌بخشد. من آن‌ها و این کتاب را به شما توصیه می‌کنم. ـ دکتر جان سی. ماکسول ـ پایه‌گذار مؤسسه‌ی رهبری «لذت» | من و همسرم به مدت 14 سال به کمک هم‌، کلاس‌های آمادگی پیش از ازدواج را در کلیسای نزدیک منزل‌مان تدریس می‌کنیم. کتاب آموزشی ما چیست؟ با آغاز نیم‌سال بعدی، کتابی خواهد بود که هم‌اکنون در دست شما است. ما احساس کردیم که خواندن این کتاب برای تمام زوج‌هایی که برای زندگی مشترک تا پایان عمر پیمان بسته‌اند، لازم است. ـ دکتر جان ترنت ـ نویسنده، سخنران و گوینده‌ی سخنان الهام‌بخش

انتشارات قطره