بیشتر کشورهای مسلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. در این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم. Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود. Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است. Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود. فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده است. Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است. حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است. Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست. Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد. Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرینی می شوند.