دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    بیشتر کشورهای مسلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. در این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم.

    Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2449.jpg


    Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2450.jpg


    Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2451.jpg


    فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده است.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2452.jpg


    Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2453.jpg


    حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2454.jpg


    Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2455.jpg


    Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2456.jpg


    Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرینی می شوند.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2457.jpg