مواد لازم : برنج یک پیمانه، معادل 200 گرم بلغور گندم یک پیمانه، معادل 200 گرم سبزی آش 500 گرم عدس پخته شده 300 گرم آب گوشت یا مرغ یک لیتر آب یک لیتر زردچوبه یک قاشق چایخوری پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه مانتی: آرد 300 گرم نمک یکدوم قاشق چایخوری تخم مرغ سه عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده 200 گرم ادویهجات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام یک قاشق چایخوری پیاز رنده شده یک عدد، متوسط پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری روش تهيه: 1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس میکنیم و ابتدا برنج را با آب میجوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه میکنیم، چندجوش که خورد، میپزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم میکنیم و داخل آش میریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه میدهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد. 2. برای آماده کردن مانتی، تخممرغ، آرد، نمک و روغنزیتون را با هم ورز میدهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلیمتر پهن میکنیم و به شکل مربعهای کوچک 3×3 میبریم. گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویهجات را با هم مخلوط میکنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا میزنیم و به شکل هلالی دور خودش میپیچیم. 3. مانتیهای آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، میریزیم و آبکش میکنیم سپس مانتیها را داخل آش میریزیم و اجازه میدهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.