طرز تهیه آش مانتی مخصوص افطار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2423.jpg


    مواد لازم :

    برنج یک پیمانه، معادل 200 گرم
    بلغور گندم یک پیمانه، معادل 200 گرم
    سبزی آش 500 گرم
    عدس پخته شده 300 گرم
    آب‌ گوشت یا مرغ یک لیتر
    آب یک لیتر
    زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
    پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای تهیه مانتی:

    آرد 300 گرم
    نمک یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    تخم مرغ سه عدد
    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    گوشت چرخ‌کرده 200 گرم
    ادویه‌جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام یک قاشق چای‌خوری
    پیاز رنده شده یک عدد، متوسط
    پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری

    روش تهيه:
    1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس می‌کنیم و ابتدا برنج را با آب می‌‌جوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه می‌کنیم، چندجوش که خورد، می‌پزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.

    2. برای آماده کردن مانتی، تخم‌مرغ، آرد، نمک و روغن‌زیتون را با هم ورز می‌دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلی‌متر پهن می‌کنیم و به شکل مربع‌های کوچک 3×3 می‌بریم. گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویه‌جات را با هم مخلوط می‌کنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا می‌زنیم و به شکل هلالی دور خودش می‌پیچیم.

    3. مانتی‌های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم سپس مانتی‌ها را داخل آش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.