کباب کشمیری با سس مخصوص

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2405.jpg


    مواد لازم :

    مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم
    پودر زیره 1 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
    گراما سالا 2 قاشق چایخوری
    پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
    سیر رنده شده 1 حبه
    آبلیمو 2 قاشق چایخوری
    ماست چکیده 15 گرم

    طرز تهیه :
    1. مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

    2. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

    مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :

    فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) 2 عدد
    پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) 2 عدد
    آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
    زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
    هل سبز 2 عدد
    گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای 500 گرم
    روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
    زردچوبه 1 قاشق چایخوری
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    پنیر خانگی حبه شده 300 گرم
    ادویه گراماسالا 1 قاشق چایخوری
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
    1. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

    2. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.