پرورش کودک متفکر(پیش نوجوانی)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏21/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده/مترجم: دکتر میرنا ب.شر/آزیتا زمانی

آموزش تفکر به کودکان 12-8 سال برای حل مشکلات آغاز نوجوانی

25a7f12f1084e10a49977c795870f5a3.jpg
    دکتر میرنا. بی. شر، استاد روانشناسی دانشگاه در کسل فیلادلفیا به مدت30 سال در حوزۀ تعلیم و تربیت کودکان سابقۀ کار داشته و نویسنده کتاب پر فروش "والد متفکر، کودک متفکر" می باشد. او به دلیل نگارش کتاب های مفید در حوزۀ کودک، موفق به اخذ چندین جایزه شده است. دکتر شر، خالق روش (ICPS) "من می توانم حل مشکل کنم" بوده و برنامه های جدیدی را برای والدین و مربیان در خصوص نحوۀ برخورد با کودکان ارائه کرده است.
    در این کتاب میرنا شر به مشکلاتی که کودکان در دورۀ پیش از نوجوانی دارند (از جمله: استرس انجام تکالیف مدرسه، پیدا کردن دوستان خوب، مقاومت در برابر گروه همسالان، خشونت، سوء مصرف مواد مخدر و کنار آمدن با زورگویی در داخل و خارج از مدرسه و...) می پردازد و به والدین آموزش می دهد تا در حل این مشکلات به فرزندانشان کمک کنند.
    هنگامی که کودکان برای حل مشکل روی پای خودشان می ایستند، رفتارشان به شیوه های مثبت بسیاری تغییر می کند و والدینی که روش ICPS یا "می توانم حل مشکل کنم" را دنبال کرده اند، خاطر نشان کرده اند که رفتارهای مشکل زای کودکانشان تخفیف یافته است.

این کتاب به شما کمک خواهد کرد تا به پرسش "چطور فرزندم می تواند یاد بگیرد تا مشکلاتی را که اکنون با آن روبرو می شود و آنهایی که در آینده پیش پایش سبز می شوند، حل کند؟" پاسخ دهید.

انتشارات ارجمند