اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است . مواد لازم : گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم لپه ۱ پیمانه سیب زمینی نیم پز ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم روغن برای سرخ کردن گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم آبلیمو ۱ لیوان شکر ۵ /۰ لیوان آب ۱ لیوان طرز تهیه : گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد. چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .