طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی )

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2395.jpg



    اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .


    مواد لازم :

    گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم
    لپه ۱ پیمانه
    سیب زمینی نیم پز ۲ عدد
    تخم مرغ ۲ عدد
    نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
    روغن برای سرخ کردن
    گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم
    آبلیمو ۱ لیوان
    شکر ۵ /۰ لیوان
    آب ۱ لیوان

    طرز تهیه :
    گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

    چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .