طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2386.jpg


    آماده سازی : 30 دقیقه
    پخت : 20 دقیقه


    مواد لازم برای 6 نفر :

    برنج 300 گرم
    شیر نارگیل 500 میلی لیتر
    آب 180 میلی لیتر
    نمک 1/2 قاشق غذا خوری
    سس باربیکیو 2 قاشق غذا خوری
    سس سویا 2 قاشق غذا خوری
    شکر 1 قاشق چای خوری
    روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
    سیر له شده 3 حبه
    * فلفل قرمز 3 عدد
    گوشت چرخ کرده 600 گرم
    ریحان 50 گرم

    * فلفل قرمز 3 عدد دانه ها را در آورده و برش طولی 5 سانتی متر دهید



    طرز تهیه :
    نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.


    برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، 180 میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت 20-15 دقیقه تا به حالت کته در آید.


    اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.


    سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند 5-4 دقیقه این کار را ادامه دهید.
    بعد از 5 دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.


    غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.