طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2384.jpg


    آماده سازی : 25 دقیقه
    پخت : 60 دقیقه

    مواد لازم جهت برای 6 نفر :

    عصاره گوشت 3 عدد
    آب 2 لیتر
    سیب زمینی مکعبی خرد شده 500 گرم
    جو پرک 100 گرم
    کره 2 قاشق غذا خوری
    پنیر پارمزان 4 قاشق غذا خوری
    جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :
    عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید.


    سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.


    به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
    سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.