آماده سازی : 25 دقیقه پخت : 60 دقیقه مواد لازم جهت برای 6 نفر : عصاره گوشت 3 عدد آب 2 لیتر سیب زمینی مکعبی خرد شده 500 گرم جو پرک 100 گرم کره 2 قاشق غذا خوری پنیر پارمزان 4 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری طرز تهیه : عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید. سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد. به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید. سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.