طرز تهیه شنیسل روسی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2375.jpg


    آماده سازی : 60 دقیقه


    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :

    سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد
    پنیر پیتزا ورقه ای 4 عدد
    کره گیاهی 25 گرم
    گشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری
    آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم
    تخم مرغ 2 عدد
    خامه 1 قاشق غذا خوری
    آبلیمو به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه شنیسل روسی :
    سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2376.jpg


    سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2377.jpg


    و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2378.jpg


    آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2379.jpg


    سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .