بهار که میشه سبزی فروشی ها پر میشه از سبزیجات مختلف کوهی و یکی دو ماه اول سال بهترین زمان برای استفاده از این سبزیجات خوشمزه است. این سبزیجات رو میتونید در آش و کوکو و حتی پلو استفاده کنید. ریختن چند نوع از این سبزی ها در آش طعم و خواص اون رو عالی میکنه، در فصل بهار میتونید بصورت تازه از سبزیجات کوهی استفاده کنید و برای فصول دیگه هم میشه اونها رو بصورت خشک و فریز کرده نگه داشت و در آش استفاده کرد،ولی مشخصه من طعم سبزی فریزی رو اصلا نمی پسندم و بنظرم سبزی خشک بهتر از فریز شده است. یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میشه با این سبزی ها درست کرد کوکوی سبزی کوهی هست، که خیلی آسون درست میشه و خیلی هم خوشمزه است و تنوعی هست در کوکو سبزی، میتونید به تنهایی با یک یا چند نوع از این سبزیجات و یا مخلوط اون با سبزی کوکوی رایج یک شام بسیار سبک و خوشمزه داشته باشید. مواد لازم : برای 3 الی 4 نفر سبزی پاک کرده نیم کیلو تخم مرغ 3 عدد نمک نصف قاشق چایخوری ادویه و روغن مایع به میزان لازم سبزی (من از یملیک یا همون شینگ و شمی) استفاده کردم پاک کرده نیم کیلو طرز تهیه: ما از دو تا سبزی که اسمشون رو تو مواد اولیه نوشتم استفاده کردیم، شما میتونید از غازیاغی یا همون پاغازه هم برای کوکو استفاده کنید. من اسم فارسی این سبزی ها رو نمیدونم ولی عکسشون رو میگذارم. این سبزی رو ما شینگ یا یملیک میگیم . این هم شمی با ضمه روی ش می باشد. سبزی رو بشورید و خرد کنید. و بگذارید تا کاملا آبش کشیده بشه. تخم مرغها رو داخل کاسه بشکنید و ادویه و نمک بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد. تخم مرغها رو داخل سبزی بریزید و مخلوط کنید. تابه رو روی شعله بگذارید و روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو رو داخلش بریزید و در تابه رو بگذارید. یک طرف کوکو که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه کوکو بگذارید سرخ بشه با این تفاوت که دیگه در تابه باید باز باشه. می توانید مثل کوکو سبزی داخلش از زرشک و گردو هم استفاده کنید. با خیارشور و گوجه فرنگی و زیتون و دوغ نوش جان بفرمایید.