استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2361.jpg


    رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند. غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.

    مواد لازم :

    برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است) 8 برش
    روغن زیتون به مقدار لازم
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    رزماری تازه، خرد شده به مقدار لازم
    فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک) 1 عدد
    فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک) 1 عدد
    کدوی متوسط (برش های باریک) 1 عدد
    پیاز متوسط (برش های باریک) 1 عدد
    قارچ دکمه ای (برش های باریک) کمی


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2362.jpg


    مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:

    روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
    سیر بزرگ، له شده 1 حبه
    سرکه بالزامیک ربع فنجان
    شکر 2 قاشق چایخوری
    رزماری تازه 2 شاخه
    آب گوشت ربع فنجان

    طرز پخت:
    1. به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2363.jpg


    2. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2364.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2365.jpg


    3. روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2366.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2367.jpg


    4. برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2368.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2369.jpg


    5. گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2370.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2371.jpg