آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای 4 نفر : رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری گوشت چرخ کرده 300 گرم یا 1 بسته لپه 1-2 پیمانه پیاز 1 عدد گرد لیمو 1-2 قاشق چای خوری سیب زمینی بزرگ 1 عدد زعفران آب کرده به میزان لازم ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ) به میزان لازم برنج 4 پیمانه روغن یا کره به میزان لازم طرز تهیه قیمه پلو : گاهی آدم هوس قیمه می کند و عجله هم دارد و وقت هم ندارد ... قیمه پلو یک غذایی است که مزه اش خیلی نزدیک قیمه است . جزو پلوهای مخلوط حساب می شود و معمولا با گوشت چرخ کرده درست می شود . می شود از گوشت تکه ای هم در قیمه پلو استفاده کرد . اول برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید تا با هم سرخ شوند . داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم . این مواد با هم خوب باید تفت بخورند. حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم . گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل 1-2 قاشق چایخوری باشد . اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد. اما من کته ای داخل پلوپز گذاشتم. مواد را با برنج مخلوط کردم و گذاشتم داخل پلوپز. بگذارید یک 15 دقیقه ای از پخت پلوپز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید. زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن کره و زعفران آب کرده بریزید . کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید. (که من اینجا نگذاشتم ) اینم نمای پلو از نزدیک: منبع : paprica.blogfa.com