طرز تهیه قارچ پلو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2349.jpg



    مواد اولیه :

    ران مرغ دو عدد
    فلفل دلمه‌ای یك عدد
    قارچ 200 گرم
    روغن و زعفران به میزان لازم
    زرشك و کره از هر کدام 50 گرم
    برنج دو پیمانه
    نمك و فلفل به میزان لازم
    شكر یك قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.


    مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید.


    فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه كنید.


    بعد از كمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید.


    زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.