مواد اولیه : ران مرغ دو عدد فلفل دلمهای یك عدد قارچ 200 گرم روغن و زعفران به میزان لازم زرشك و کره از هر کدام 50 گرم برنج دو پیمانه نمك و فلفل به میزان لازم شكر یك قاشق غذاخوری طرز تهیه : قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید. فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه كنید. بعد از كمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید. زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.