پنج قطعه اصلی پازل زندگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏22/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده/مترجم: جیم رآن/منصوره سادات بیطرف

جیم ران با کتاب «پنج قطعه اصلی پازل زندگی» برای شما زندگی ای پر از ثروت، سلامتی و شادی به ارمغان می آورد...

.... همیشه بزرگ ترین پاداش ها برای کسانی ست که ارزش بیش تری برای خویشتن و جهان هستی قایل اند. هریک از ما برای آن چه که در زندگی انجام می دهیم، دو انتخاب داریم: اولین انتخاب آن است که کمتر از ظرفیت خود کار کنیم. درآمد کمتر، داشته های کمتر، خواندن کمتر، تفکر کمتر، تلاش کمتر و نظام مندی کمتر. این ها انتخاب هایی هستند که ما را به یک زندگی پوچ هدایت می کنند. این ها انتخاب هایی هستند که منتهی به یک زندگی پُرتشویش می شوند تا یک زندگی توأم با آینده نگری.

و انتخاب دوم چیست؟ کامل عمل کردن؛ شدنِ نهایتِ بودن؛ خواندن و خواندن؛ کسبِ درآمد تا حد توان؛ دهندگی و سهیم شدن تا حد توان؛ بهره وری و تولید تا حد توان. این هم یک انتخاب است!....

آنتونی رابینز درباره این نویسنده میگوید، من به واقع باور دارم که جیم رآن یک انسان معمولی نیست، چون فلسفه وی کیفیت زندگی را برای کسانی که با او آشنا هستند بالا می برد. او در زمانی که من می خواستم فلسفه زندگی ام را شکل دهم تا امروز از آن بتوانم استفاده کنم. تاثیر بسیار مثبتی روی من داشت.
    انتشارات آریاگهر