طرز تهیه قلیه بادمجان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2269.jpg


    مناسب برای : مهمانی خانوادگی

    محلی : گیلان
    آماده سازی : 45 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای 4 نفر :

    بادمجان متوسط 4 عدد
    مغز گردو چرخ شده 3 قاشق غذا خوری
    پیاز رنده درشت شده تفت داده 2 عدد
    رب انار 2 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    کره یا روغن حیوانی 2 قاشق غذا خوری
    ریحان چرخ شده 1 قاشق غذا خوری
    گوجه فرنگی 6 عدد
    دارچین 1/2 قاشق چای خوری


    ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. )

    طرز تهیه قلیه بادمجان :
    بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید.

    بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود .
    بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم .


    پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد.

    آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.