مناسب برای : مهمانی خانوادگی محلی : گیلان آماده سازی : 45 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای 4 نفر : بادمجان متوسط 4 عدد مغز گردو چرخ شده 3 قاشق غذا خوری پیاز رنده درشت شده تفت داده 2 عدد رب انار 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم کره یا روغن حیوانی 2 قاشق غذا خوری ریحان چرخ شده 1 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی 6 عدد دارچین 1/2 قاشق چای خوری ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. ) طرز تهیه قلیه بادمجان : بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید. بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود . بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم . پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد. آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.