طرز تهیه املت اسپانیایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2275.jpg


    آماده سازی : 30 دقیقه
    پخت : 20 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر :

    گوجه فرنگی 1 کیلو گرم
    سیر 1 بوته (به میزان لازم)
    پیاز متوسط 1 عدد
    فلفل دلمه خرد شده 1/4 یک فلفل کامل
    کرفس خرد شده 1 عدد
    قارچ متوسط ورق شده 4 عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه املت اسپانیایی :

    گوجه فرنگی ها را میشوییم و پوست میکنیم، خرد کرده مثل املت میگذاریم بپزد.
    همه این مواد را خرد کرده و به املت اضافه می کنیم تا خوب بپزد ولی له نشود.
    آخر کار وقتی املت جا افتاد ۱ عدد تخم مرغ روی آن میزنیم و پنیر پیتزا کاملا روی آن می پاشیم.

    نکته در تهیه املت اسپانیایی:
    دستور املت اسپانیایی ۳ تا تخم مرغ دارد من تخم مرغ زیادی داخل املت دوست ندارم طعم املت را در این صورت دیگر احساس نمیکنیم بخاطر همین ۲ تا از آن ها را حذف کردم شما اگر دوست داشتید می توانید ۳ تا تخم مرغ بزنید.

    املت اسپانیایی بسیار خوشمزه هست به امتحانش می ارزد.