مواد لازم برای لواشک آلبالو برای 4 نفر : آلبالو 1 کیلو گرم نمک به میزان لازم طرز تهیه لواشک آلبالو : برای تهیه لواشک آلبالو ابتدا آلبالو ها را بشویید و خیس خیس روی آن ها نمک بپاشید(کمی) و بگذارید روی شعله تا پخته شوند: بعد از صافی رد کنید . البته من تفاله های آن را هم میکس کردم و آخر با موادم باز مخلوط کردم . این طوری بیشتر دوست دارم ! حالا یک نایلون فریزر را باز کنید و مایه را داخل آن بریزید . جلوی آفتاب بگذارید . حدودا 2 روزه آماده می شود ! این هم لواشک من از نزدیک: پشت آن هم نایلون دارد.