طرز تهیه سس خردل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2281.jpg


    مواد لازم برای یک پیمانه :

    آبلیمو ۱/۴پیمانه
    پودر خردل دو قاشق سوپخوری
    خامه چهار قاشق سوپخوری
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه :
    ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت.