طرز تهیه قیمه نثار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2276.jpg


    مواد لازم :

    گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرم
    خلال بادام یک سوم لیوان
    زرشک یک سوم لیوان
    برنج ۲ پیمانه پلو پز
    خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری
    زعفران دم کرده به میزان لازم
    گلاب ۲ قاشق غذا خوری
    پیاز درشت ۱ عدد
    نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
    شکر ۱ قاشق غذا خوری
    عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
    روغن حیوان در صورت لازم به میزان دلخواه

    طرز تهیه :

    پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.

    خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .

    زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .

    برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .

    برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2277.jpg