آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه چامین مرغ و نودل برای 3 نفر : سینه مرغ 1 عدد نودل 2 بسته جوانه ماش 2 پیمانه سس سویا 1/2 پیمانه هویج خلال کبریتی 250 گرم کرفس خلال کبریتی 250 گرم کنجد 2 قاشق غذا خوری پیاز 100 گرم زنجبیل به میزان لازم شکر به میزان لازم نمک ، فلفل و دارچین به میزان لازم طرز تهیه چامین مرغ و نودل : ابتدا پیاز را خرد ریز کرده و تفت میدهیم .سینه مرغ را برشهای 4 سانت داده و به پیاز اضافه میکنیم. نمک و فلفل سفید و زنجبیل میزنیم. 5 دقیقه تفت میدهیم و با کمی آب مرغ و یا قرص مرغ می پزیم. مواد را به ظرف دیگری منتقل میکنیم .در همان تابه کرفس را ریخته و با 1 لیوان آب میپزیم .حالا هویج را میریزیم. بعد از پخت هویج جوانه ها را اضافه میکنیم. میتوان بر ای خوشمزه تر شدن گردو هم به میزان 2 قاشق غذاخوری بریزیم .حالا مرغ را به این ماهی تابه منتقل میکنیم و سس سویا را اضافه میکنیم . 1 قاشق غذاخوری سر خالی شکر ریخته و 1 قاشق چایخوری دارچین می ریزیم . میگذاریم که همه با هم بپزند و به روغن بیفتد و در این مرحله است که کنجد را اضافه میکنیم . نودل را در آب پخته و آبکش می کنیم و در ظرفی با کمی زعفران و کره و روغن تفت می دهیم . نودل را با جعفری تزیین کرده و در ظرف جدا گانه سرو میکنیم . چامین مرغ و نودل را میتوان با برنج شفته هم سرو کرد ولی اصل آن با نودل میباشد .