طرز تهیه چامین مرغ و نودل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2238.jpg


    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه چامین مرغ و نودل برای 3 نفر :

    سینه مرغ 1 عدد
    نودل 2 بسته
    جوانه ماش 2 پیمانه
    سس سویا 1/2 پیمانه
    هویج خلال کبریتی 250 گرم
    کرفس خلال کبریتی 250 گرم
    کنجد 2 قاشق غذا خوری
    پیاز 100 گرم
    زنجبیل به میزان لازم
    شکر به میزان لازم
    نمک ، فلفل و دارچین به میزان لازم

    طرز تهیه چامین مرغ و نودل :
    ابتدا پیاز را خرد ریز کرده و تفت میدهیم .سینه مرغ را برشهای 4 سانت داده و به پیاز اضافه میکنیم. نمک و فلفل سفید و زنجبیل میزنیم. 5 دقیقه تفت میدهیم و با کمی آب مرغ و یا قرص مرغ می پزیم.

    مواد را به ظرف دیگری منتقل میکنیم .در همان تابه کرفس را ریخته و با 1 لیوان آب میپزیم .حالا هویج را میریزیم. بعد از پخت هویج جوانه ها را اضافه میکنیم.

    میتوان بر ای خوشمزه تر شدن گردو هم به میزان 2 قاشق غذاخوری بریزیم .حالا مرغ را به این ماهی تابه منتقل میکنیم و سس سویا را اضافه میکنیم . 1 قاشق غذاخوری سر خالی شکر ریخته و 1 قاشق چایخوری دارچین می ریزیم .

    میگذاریم که همه با هم بپزند و به روغن بیفتد و در این مرحله است که کنجد را اضافه میکنیم . نودل را در آب پخته و آبکش می کنیم و در ظرفی با کمی زعفران و کره و روغن تفت می دهیم . نودل را با جعفری تزیین کرده و در ظرف جدا گانه سرو میکنیم .

    چامین مرغ و نودل را میتوان با برنج شفته هم سرو کرد ولی اصل آن با نودل میباشد .