طرز تهیه کوفته گردو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2237.jpg


    مواد لازم :

    مغز گردو پودر کرده 300 گرم
    لپه پخته شده و پودر شده 300 گرم
    پودر نشاسته یا آرد گندم 1 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ 2 تا 3 عدد
    تره خرد شده نصف پیمانه
    ترخان و مرزه خشک شده 1 قاشق سوپخوری
    نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
    پیاز ریز شده سرخ شده 1 عدد

    طرز تهیه :
    لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و 30 ثانیه روی گاز مخلوط کنید آن گاه 4 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم 30 ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.