مواد لازم : مغز گردو پودر کرده 300 گرم لپه پخته شده و پودر شده 300 گرم پودر نشاسته یا آرد گندم 1 قاشق سوپخوری تخم مرغ 2 تا 3 عدد تره خرد شده نصف پیمانه ترخان و مرزه خشک شده 1 قاشق سوپخوری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم پیاز ریز شده سرخ شده 1 عدد طرز تهیه : لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و 30 ثانیه روی گاز مخلوط کنید آن گاه 4 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم 30 ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.