آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2232.jpg


    مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :

    گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان 300 الی 400 گرم
    برنج نصف پیمانه
    عدس 1 پیمانه
    کشک پاستوریزه 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)
    زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
    سینه مرغ برای کوفته ریزه
    پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم
    نعناع داغ برای تزئین

    طرز تهیه :

    یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

    که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

    در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .