غذایی خوش طعم برای پذیرایی از مادرتان در روز مادر ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند. زمان لازم : 20 دقیقه مواد لازم : باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان ماهی سالمون بدون استخوان 1 عدد گوجه فرنگی کوچک 2 عدد خیار شور 1 عدد هویج درشت رنده شده مقداری ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه ) مقداری طرز تهیه : 1 - در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم . 2 - هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید. ارزش غذایی در هر وعده : 4 گرم چربی اشباع نشده 575 کیلو کالری بیامجی 25 گرم چربی اشباع شده 4 گرم فیبر 12 گرم شکر 13 گرم پروتئین 1094 میلی گرم سدیم ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000 کالری