آماده سازی : 10 دقیقه پخت : 90 دقیقه مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ در کیسه تنورک : مرغ تکه تکه شده 1 عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم ادویه کاری یا ادویه مخصوص مرغ به میزان لازم فلفل قرمز یا پاپریکا به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم چوب دارچین یک تکه زنجبیل تازه یک تکه رب گوجه فرنگی به میزان لازم ( مقدار کم ) آب لیموترش به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم سیب زمینی 2 عدد هویج 2 عدد رازیانه یا فنشل تازه به میزان لازم پیاز حلقه حلقه 1 عدد طرز تهیه خوراک مرغ در کیسه تنورک : اين هم يك روش براى تهيه مرغ در فر كه با كيسه يا تنورك پخت درست ميشه. مرغ را تكه تکه کرده و شسته و خشك می کنیم. سپس مرغ را با اين مواد خوب آغشته ميكنيم. ( نمك، فلفل، ادويه مخصوص مرغ و يا ادويه كارى، فلفل قرمز پاپريكا، زرد چوبه، زعفران، يك تكه چوب دارچين، يك تكه زنجبيل تازه، كمى رب گوجه، آب ليمو و كمى روغن زيتون ). سپس دو عدد سيب زمينى، هويج، فنشل تازه ( رازيانه ) و پياز را حلقه حلقه کرده و با مرغ ها خوب مخلوط ميكنيم، تا همه سبزيجات ( شما ميتونيد از هر سبزيجاتى استفاده كنيد حتى قارچ كدو و يا بادمجان) و قطعات مرغ با مواد مخلوط و مزه دار شوند. سپس حدود 60 سانت ( بستگى به مقدار موادتون داره ) از تنورک پخت را چيده. يك طرفش را بسته و مواد را درون تنورك ميريزيم و دوباره طرف ديگر را محكم ميبنديم (طبق عكس ). دو ساعت استراحت بدين توى يخچال و بعد توى سينى يا پيركس بزرگتر بگذازيد. در قسمت پايين فر با درجه ١٨٠ بمدت يكساعت و نيم قرار دهيد. نکات تهیه مرغ در تنورک پخت: مواظب باشيد به شعله و يا بدنه فر نبايد بچسبد. شما حتى ميتونيد اين كار را براى مهمونى ها از يكروز قبل انجام دهيد و با از گوشت يا بوقلمون و اردك و... نيز استفاده كنيد و يافقط سبزيجات را طبخ كنيد. سبزيجات اصلاً له نميشن و رنگشون تازه و خوشرنگ ميمونه اين يك نوع غذاى رژيمى نيز محسوب ميشود.