مواد لازم : آب زرشک 2 لیوان آب انار 2 لیوان شربت آلبالو 1 لیوان آب انگور سیاه نصف لیوان سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری میخک 2 دانه چوب دارچین 2 تکه نعناع تازه 2 شاخه نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : نیم کیلو گرم زرشک را تمیز کرده و داخل 3 لیوان آب خیس کرده و به مدت دو ساعت آن را کنار می گذاریم. سپس در دستگاه غذاساز آن را میکس می کنیم. داخل قابلمه ریخته و به مدت 3 تا 4 دقیقه می جوشانیم. سپس آن را صاف می کنیم. آب زرشک همراه با آب انار و شربت آلبالو به علاوه آب انگور - سرکه بالزامیک - میخک و دارچین و نمک را با هم مخلوط می کنیم. برگ نعناع تازه را داخل مواد انداخته و با چند تکه یخ در صورت تمایل 3 تا 4 قاشق غذاخوری شکر را سرو می کنیم.