تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2161.jpg


    این دسر خوشمزه ترکیبی از سیب، پنیر چدار و آب سیب است که می تواند برای دوستان و خانواده تان مقبول باشد. با طرز تهیه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار همراه شوید.

    مواد لازم برای ۱۲ عدد تارت :

    کره ۲ قاشق چایخوری
    شکر قهوه ای نیم پیمانه
    سیب بزرگ (ترجیحا ترش مزه) ۲ عدد پوست کنده و خرد شده
    دارچین نصف قاشق چایخوری
    آب سیب شیرین ۱ لیتر
    سرکه ۲ قاشق چایخوری
    خمیر هزارلا آماده ۲۰۰ گرم
    پنیر چدار کم چرب ¼ پیمانه (رنده شده)
    آرد کمی برای پهن کردن خمیر

    طرز تهیه :

    از قبل باید فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2162.jpg


    کره را داخل یک قابلمه ذوب کنید و ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر آب شده و صاف شود. تکه های سیب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا کمی نرم شوند ولی شکل خود را از دست ندهند.


    ۱/۸ قاشق چایخوری از دارچین را به سیب بیفزایید و مخلوط کنید، سپس سیب ها را داخل کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2163.jpg


    داخل همان قابلمه آب سیب، سرکه، شکر قهوه ای و دارچین باقی مانده را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود. بگذارید آب سیب به جوش آید و تا وقتی که مقدار آن به ¾ پیمانه کاهش یابد بجوشد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2164.jpg


    مقداری آرد روی سطح صافی بپاشید و خمیر هزارلا تان را روی آن پهن کرده و به کمک چاقو یا رولت پیتزا آن را ۱۲ تکه کنید.


    خمیر ها را داخل کاپ های یک ظرف شیرینی مافین که به خوبی چرب کرده اید قرار دهید و با چنگالی خمیر ها را کمی داخل ظرف تکان دهید.
    با یک قاشق سیب های پخته شده تان را داخل خمیرها بریزید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2165.jpg


    تارت ها را برای مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2166.jpg


    هنگامی که تارت ها خوب خنک شدند آن ها را از قالب های مافین خارج کنید و کمی شربت سیب و پنیر رنده شده رویشان بریزید.
    تارت های سیب را سرد یا گرم سرو کنید و از آن ها لذت ببرید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2161.jpg


    نکات و هشدارها :
    ** هنگام کار با خمیر هزارلا، خمیر باید در عین اینکه یخ زده نیست، خیلی سرد باشد.
    ** می توانید از خمیر فیلو هم استفاده کنید.