خوراک بلدرچین در فر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2169.jpg


    مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر :

    بلدرچین ۵ الی ۶ عدد
    لیمو ۱ عدد
    فلفل ۱ عدد
    سیر ۲ حبه
    نمک ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سياه و قرمز به ميزان لازم
    پياز رنده شده ۱ عدد
    سيب زميني سرخ شده و پياز و جعفري و گوجه فرنگي براي تزيين
    روغن زيتون ۳ الي ۴ قاشق

    طرز تهيه :

    داخل شكم بلدرچين ها را قبل از شستن خوب تميز كنيد . بعد از اينكه بلدرچين شسته و آبش گرفته شد در ظرفي گذاشته و پياز را خيلي ريز رنده كنيد .سير را بكوبيد و پوست ليمو ترش را رنده كنيد و ليمو را نصف كرده آب آنرا به همراه مخلوطي از روغن زيتون و ادويه ونمك و زعفران به سطح بلدرچين بماليد و در ظرف را ببنديد و بعد از يك ساعت كه مزه دار شد فر را روشن كنيد و روي ۳۶۰ درجه فارنهايت بگذاريد كف ظرف پيركس يا سراميكي ويا ... چرب كنيد و بلدرچين را در آن بچينيد و سه الي چهار قاشق آب درون ظزف بريزيد با فويل روي ظرف را بپوشانيد و روی پنجره وسط فر قرار دهید .

    بعد از يك ساعت و نيم بلدرچين را از فر خارج كنيد . اگر روي بلدرچين طلايي نشده بود شعله گريل را روشن كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا طلايي شود .

    بلدرچين را در ديس بكشيد و مقدار سس خوشمزه اي كه درظرف بعد از پختن بلدرچين باقي مانده روي گوشت بدهيد تا مزه دار شود و با استفاده از سبزيجات مختلف اين غذا را تزيين كنيد .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2170.jpg
    مراحل تهيه بلدرچين قبل از پحت

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2171.jpg