طرز تهیه تتالی (ته تالی)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2134.jpg غذاهای محلی اراک - طرز تهیه تتالی (تتالی)


    تتالی(ته تالی) جز غذاهای محلی اراک محسوب می شود .

    آماده سازی : 20 دقیقه
    زمان پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه تتالی(ته تالی) برای 4 نفر :

    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    سیب زمینی متوسط 4 عدد
    پیاز بزرگ 3 عدد
    گوجه فرنگی 6 عدد
    فلفل دلمه بزرگ 1 عدد

    طرز تهیه تتالی(ته تالی) :

    چاشنی های غذا:
    غوره، لواشک، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، رب گوجه فرنگی هر کدام به میزان دلخواه

    نصف قاشق غذاخوری ،به اندازه ای که کف تابه چرب شود روغن را در تابه میریزیم. 2 عدد از پیازها را نگینی خورد می کنیم و درتابه میریزیم. یکی از پیازها را در گوشت چرخکرده رنده میکنیم و خوب ورز میدهیم وکمی نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به گوشت اضافه میکنیم. به اندازه کمتر از کف دست از گوشت چرخ کرده برمیداریم و به شکل گرد درمی آوریم و روی پیاز در تابه میچینیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و بصورت گرد ،گرد میبریم و روی گوشت ها می چینیم ،همینطورگوجه فرنگی ها و فلفل را گرد میکنیم و روی سیب زمینی می چینیم. سپس مواد چاشنی غذا را اضافه می کنیم. در آخر هم رب گوجه را در یک لیوان آب حل میکنیم و روی غذا میریزیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2135.jpg اشپزی سنتی - تتالی یا ته تالی


    درب تابه را می گذاریم و شعله گاز را کم می کنیم تا به آرامی بپزد ، این غذا با نان سرو می شود .
    از خوردن غذای محلی اراکی لذت ببرید.