هر مدلی که دوست دارید سرو کنید. به صورت خوراک یا با پلو، در هر دوحالت خوشمزه ست . مواد لازم : فیله ماهی 3 عدد رنده پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری دلخواه جعفری برگ شده 1 پیمانه کنجد و بذر کتان 1 قاشق مرباخوری دلخواه سیر تازه 1 حبه پودر پنیر پارمژان 1 قاشق غذاخوری دلخواه آرد 1 قاشق غذاخوری کورن میل 4 قاشق غذاخوری سماق 1 قاشق مربا خوری مایونز رقیق شده در آبلیمو دلخواه نمک و فلفل به مقدار لازم پنیر چدار اولد برای تزیین دلخواه طرز تهیه : برگهای خرد نشده جعفری ، سیر رنده شده ، سماق ، نمک و فلفل ، پودر پنیر, کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید ( موقع رنده کردن دقت کنید منظور از پوست فقط همون قسمت رنگیه مرکباته مثلا در لیمو همون لایه سبز خیلی نازک). کره سرد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب بشند . فیله ماهی را صاف روی سطح کارتون پهن کنید. (اگر مایل بودید فیله ماهی را مطابق دستور ماهی سوخاری بدون روغن مزه دار کنید) . حالا ترکیب آماده را به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش را خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید.حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است . در این مرحله کمی با ظرافت و آروم کار کنید . از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید همینطور که ماهی را لوله میکنید با انگشت مواد را هم داخل رول بدهید .خیلی راحته نگران بیرون ریختن مواد نباشید. تا به انتهای فیله برسید . در ظرفی ترکیبات ارد رو با هم مخلوط کنید ( آرد ، کورن میل ، پودر پنیر، نمک و فلفل) می تونید از هرترکیبی که براتون راحتتره استفاده کنید مثل آرد سوخاری و غیره و ظرف را کنار بگذارید . .حالا با دو دست ، رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید ( میتونید به جای ان از روغن زیتون استفاده کنید و یا کلا حذفش کنید). ماهی رو آرد بزنید . برای اینکار از دوقاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتون هم آلوده نشه و ماهی رو در ظرف ارد بگذارید و با قاشق آرد را روی همه اطراف اون بریزید تا یک لایه نازک دورش رو بگیره . در ظرف پختتون کمی روغن بریزید . مثل عکس روغن رو فقط در محلی که رول رو قرار میدید بریزید که روغن در اطراف ظرف هم نباشه تا بسوزه ( سلامت تره) . رول ها را با همون دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدید تا آرد اضافه اش بریزه و در ظرف پخت بگذارید. یک ورقه آلومینیم روی اون بکشید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتیگراد بمدت 30 دقیقه بپزید. بعد از سی دقیقه ظرف را بیرون بیارید و آلومینیم را بردارید ( بوی عطرش رو هم استشمام کنید.عالی … ) . اگر مایل بودین کمی پنیر رنده شده روی اون بپاشید ( من از پنیر چدار اول استفاده کردم) در غیر اینصورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگه ، که به اندازه دلخواهتون طلایی بشه . رول خوشمزه آماده است . در ظرف قرار بدید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی روش بدید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید . غذای خیلی خوشمزه و مجلسی و آسونیه . توضیحات من طولانی بود، اما پختش خیلی کوتاه و راحته .