طرز تهیه رول ماهی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    هر مدلی که دوست دارید سرو کنید. به صورت خوراک یا با پلو، در هر دوحالت خوشمزه ست .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2090.jpg



    مواد لازم :

    فیله ماهی 3 عدد
    رنده پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری دلخواه
    جعفری برگ شده 1 پیمانه
    کنجد و بذر کتان 1 قاشق مرباخوری دلخواه
    سیر تازه 1 حبه
    پودر پنیر پارمژان 1 قاشق غذاخوری دلخواه
    آرد 1 قاشق غذاخوری
    کورن میل 4 قاشق غذاخوری
    سماق 1 قاشق مربا خوری
    مایونز رقیق شده در آبلیمو دلخواه
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    پنیر چدار اولد برای تزیین دلخواه


    طرز تهیه :
    برگهای خرد نشده جعفری ، سیر رنده شده ، سماق ، نمک و فلفل ، پودر پنیر, کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید ( موقع رنده کردن دقت کنید منظور از پوست فقط همون قسمت رنگیه مرکباته مثلا در لیمو همون لایه سبز خیلی نازک). کره سرد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب بشند .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2091.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2092.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2093.jpg



    فیله ماهی را صاف روی سطح کارتون پهن کنید. (اگر مایل بودید فیله ماهی را مطابق دستور ماهی سوخاری بدون روغن مزه دار کنید) . حالا ترکیب آماده را به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش را خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید.حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است . در این مرحله کمی با ظرافت و آروم کار کنید . از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید همینطور که ماهی را لوله میکنید با انگشت مواد را هم داخل رول بدهید .خیلی راحته نگران بیرون ریختن مواد نباشید. تا به انتهای فیله برسید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2094.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2095.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2096.jpg


    در ظرفی ترکیبات ارد رو با هم مخلوط کنید ( آرد ، کورن میل ، پودر پنیر، نمک و فلفل) می تونید از هرترکیبی که براتون راحتتره استفاده کنید مثل آرد سوخاری و غیره و ظرف را کنار بگذارید . .حالا با دو دست ، رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید ( میتونید به جای ان از روغن زیتون استفاده کنید و یا کلا حذفش کنید). ماهی رو آرد بزنید . برای اینکار از دوقاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتون هم آلوده نشه و ماهی رو در ظرف ارد بگذارید و با قاشق آرد را روی همه اطراف اون بریزید تا یک لایه نازک دورش رو بگیره .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2097.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2098.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2099.jpg


    در ظرف پختتون کمی روغن بریزید . مثل عکس روغن رو فقط در محلی که رول رو قرار میدید بریزید که روغن در اطراف ظرف هم نباشه تا بسوزه ( سلامت تره) . رول ها را با همون دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدید تا آرد اضافه اش بریزه و در ظرف پخت بگذارید. یک ورقه آلومینیم روی اون بکشید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتیگراد بمدت 30 دقیقه بپزید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2100.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2101.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2102.jpg


    بعد از سی دقیقه ظرف را بیرون بیارید و آلومینیم را بردارید ( بوی عطرش رو هم استشمام کنید.عالی … ) . اگر مایل بودین کمی پنیر رنده شده روی اون بپاشید ( من از پنیر چدار اول استفاده کردم) در غیر اینصورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگه ، که به اندازه دلخواهتون طلایی بشه .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2103.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2104.jpg


    رول خوشمزه آماده است . در ظرف قرار بدید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی روش بدید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید . غذای خیلی خوشمزه و مجلسی و آسونیه . توضیحات من طولانی بود، اما پختش خیلی کوتاه و راحته .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2105.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2106.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2107.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2108.jpg