راهنمای بهبود روابط خواهر و برادرها

شروع موضوع توسط Nazanin ‏23/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    نویسندگان این کتاب در فصول مختلفی به شناساندن رابطه میان خواهر و برادرها می‌پردازند و راهکارهای مفیدی را در حل و فصل مسایل پدید آمده به پدر و مادرها ارائه می‌دهند...

    aef8cfdc8d4ef3e583b9243cd727217b.jpg
    نویسندگان این کتاب در فصول مختلفی به شناساندن رابطه میان خواهر و برادرها می‌پردازند و راهکارهای مفیدی را در حل و فصل مسایل پدید آمده به پدر و مادرها ارائه می‌دهند.
    در آغاز کتاب نویسندگان با اشاره به آنچه برادرها و خواهرها از یکدیگر یاد می‌گیرند و زمان‌های طولانی که آن‌ها با هم می‌گذرانند، چگونگی بهتر شدن رابطه میان کودکان را بررسی می‌کنند و والدین را به برقراری شراکت، عدالت، ایجاد حس مراقبت و اتحاد در میان فرزندانشان تشویق می‌کنند.
    در مبحث بعدی آمادگی کودک در پذیرفتن عضوی جدید بررسی می‌شود و از والدین این انتظار می‌رود که درک کنند بچه‌های غیر هم سن مسؤولیت‌ها، رفتارها یا ساعت خواب یکسانی ندارند.
    از یک کودک فقط به این علت که فرزند اول آن‌هاست، انتظار نداشته باشند که بزرگتر از سنش رفتار کند.
    آن‌ها باید به فرزند خود اطمینان دهند که پس از تولد فرزند جدید خیلی چیزها ثابت می‌ماند، از جمله مهر و عاطفه آن‌ها به فرزند اول.
    در «بالاخره به خانه برگشتیم» نیز به رفتارهای فرزند اول با آمدن فرزند دوم اشاره شده و شیوه‌های عملی برخورد والدین با او آمده است.
    در ادامه، از رفتارهای ناهنجار هم‌شیرها (خواهر و برادرانی که از یک مادر هستند) از جمله داد و بیداد و درگیری، چنگ زدن و گاز گرفتن به عنوان یک واقعیت نام برده می‌شود و به والدین توصیه می‌شود که از منظر گسترده‌تری به موضوع دعوا نگاه کنند.
    در واقع به نظر اسپانگین و ریچاردسون «دعوا کردن» تا حدی می‌تواند نشانه یک رابطه سالم باشد و پایان بخشیدن به دعوا و درگیری با شناختن علل و عوامل آن، شگردهای ضد دعوا، اقدام های پیشگیرانه، سیاست عدم دخالت، اجرای بی‌طرفانه عدالت، اقدامات دفاعی، مذاکره برای رسیدن به صلح و تکیه بر نکات مثبت از طرف والدین امکان‌پذیر است.
    خواهر و برادرها برای کسب موفقیت با هم درگیر می‌شوند و در عین حال برای زندگی در کنار هم راه‌هایی پیدا می‌کنند.
    دعواهای آن‌ها اگر با مقایسه کردن، برچسب زدن و فرق گذاشتن همراه شود بذرهای رفتارهای ناهنجار را در آن‌ها پرورش می‌دهد که در طول زمان غیر قابل جبران خواهد شد.
    در این کتاب به مشکلات موجود بین هم‌شیرها در خانواده‌هایی که 3 یا 4 فرزند و یا دو قلو یا چند قلو دارند، اشاره شده است.
    مسائل خانواده‌هایی که فرزند معلول دارند نیز مطرح شده و نحوه برخورد با فرزند سالم در آن خانواده آمده است.
    همچنین به روابط میان برادرها و خواهرهای نانتی به علت افزایش ازدواج‌های دوم پرداخته شده است.

    انتشارات: صابرین