طرز تهیه کباب مرغ یونانی مواد لازم جهت تهیه کباب مرغ یونانی : سینه یا ران مرغ بدون استخوان 500 گرم سیر 1 تا 2 حبه پودر جعفری 2 قاشق سوپخوری پودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوری آویشن 1 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه مقداری سیخ چوبی به میزان لازم مراحل طرز تهیه کباب مرغ یونانی : گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود. برای تزیین کباب مرغ یونانی می توانید از سبزیجات استفاده نمایید.