طرز تهیه کباب مرغ یونانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2048.jpg

    طرز تهیه کباب مرغ یونانی


    مواد لازم جهت تهیه کباب مرغ یونانی :

    سینه یا ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
    سیر 1 تا 2 حبه
    پودر جعفری 2 قاشق سوپخوری
    پودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوری
    آویشن 1 قاشق سوپخوری
    آب لیموی تازه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
    روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل سیاه مقداری
    سیخ چوبی به میزان لازم

    مراحل طرز تهیه کباب مرغ یونانی :
    گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.

    برای تزیین کباب مرغ یونانی می توانید از سبزیجات استفاده نمایید.