طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2041.jpg

    طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ


    مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر):

    برنج ۲ پیمانه
    مرغ ۲۵۰ گرم
    اسفناج نیم کیلو
    آلو بدون هسته یا برگه قیسی ۱ لیوان
    پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری
    زعفران دم کرده به میزان لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    زرده تخم مرغ ۳ عدد
    ماست سفت ۲ قاشق غذاخوری
    پیاز ۱ عدد
    روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
    روغن حیوانی در صورت تمایل


    مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ:


    ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید .

    ـ اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید .

    ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید .

    ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن شود چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد .

    ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2042.jpg

    مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2043.jpg

    طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2044.jpg

    طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2041.jpg