مواد لازم : نان باگت به مقدار لازم گوجه فرنگی 3 عدد سیر 4 الی 5 عدد روغن زیتون به میزان لازم ریحان خرد شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری پنیر موزارلا 180 الی 200 گرم نمک قدری طرز تهیه : قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید . سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید . حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید . فر را با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید. من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم. نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .