نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2039.jpg


    مواد لازم :

    نان باگت به مقدار لازم
    گوجه فرنگی 3 عدد
    سیر 4 الی 5 عدد
    روغن زیتون به میزان لازم
    ریحان خرد شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری
    پنیر موزارلا 180 الی 200 گرم
    نمک قدری

    طرز تهیه :
    قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید . سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

    حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

    فر را با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

    من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.
    نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2040.jpg