شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1993.jpg


    مواد لازم :

    لوبیاچیتی یک چهارم پیمانه
    ماش ۲ پیمانه
    عدس نصف پیمانه
    برنج یک چهارم پیمانه
    پیازداغ به مقدار زیاد
    آب گوشت ۴ پیمانه
    کشک به مقدار لازم
    زعفران به مقدار لازم
    نعناع داغ به مقدار زیاد

    طرز تهیه :
    لوبیا را از شب قبل بگذارید خیس بخورد و چند باری آب آن را عوض کنید. بعد بگذارید بپزد. من پخته داشتم. برنج و عدس را از یک ساعت قبل بگذارید خیس بخورد. ماش را با ۳ پیمانه آب گوشت می گذاریم بپزد. داخل یک ظرف دیگر برنج و عدس را گذاشتم با آب بپزد و نرم شود .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1994.jpg


    ماش که نیم پز شد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1995.jpg


    برنج و عدس نرم شده را هم به آن اضافه کردم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1996.jpg


    بعد هم لوبیا چیتی پخته را اضافه می کنیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1997.jpg


    نمک و فلفل، زرچوبه و نصف پیازداغ را ریختیم و آب گوشت باقیمانده را اضافه می کنیم و می گذاریم آش بپزد و جا بیفتد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1998.jpg


    حالا نصف موادمان را می ریزیم داخل میکسر و له می کنیم و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1999.jpg


    من زیره هم ریختم .داخل دستور نداشت ، در صورت تمایل بریزید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2000.jpg


    کمی محلول غلیظ زعفران و ۲ قاشق پر کشک هم داخلش ریختم و هم زدم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2001.jpg


    بچشید و اگر چیزی کم و کسر داشت اضافه کنید. ۲ قاشق از نعناع داغ را داخل آش ریختم و هم زدم و توی ظرف کشیدم و با پیازداغ و نعناع داغ و کشک روی آن را تزیین کردم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2002.jpg


    به جون خودم خیلی خیلی خوشمزه شده بود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2003.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2004.jpg


    نکته : اگر هم آب گوشت نداشتید، از ۲ تا قرص (عصاره گوشت) استفاده کنید.

    این آش هم مثل بعضی از آش ها سبزی ندارد ، یک بار امتحان کنید حتما خوشتان می آید.