طرز تهیه کاسترول ژامبون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1981.jpg


    کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده می‌شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می‌برد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر می‌چسبد.

    مواد لازم :

    سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ پیمانه ۱۵۰ کالری
    کرفس خرد شده ۲ ساقه ۳۰ کالری
    هویج بزرگ حلقه یاخرد شده ۱ عدد ۳۰ کالری
    آب ۳ پیمانه ۰ کالری
    کره ۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه ۳۰۰ کالری
    ژامبون خرد شده ۲ پیمانه ۶۰۰ کالری
    فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ۵ کالری
    پیاز ریز شده ۲ قاشق چایخوری ۲ کالری
    آرد ۳ قاشق غذاخوری ۴۰ کالری
    شیر ۱ پیمانه ۱۱۰ کالری
    نمک ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
    فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
    پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه ۴۵۵ کالری
    خرده نان خشک ۱/۲ پیمانه ۱۷۵ کالری

    مجموع کالری: ۱۸۹۷


    طرز تهیه :
    1 - برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار‌‌نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
    2 - سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

    3 - حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
    4 - سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود.

    5 - ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
    6 - مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.

    7 - باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).

    8 - به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).

    9 - پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
    10 - مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.

    11 - ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
    12 - کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.