لحظه های واقعی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏23/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده: باربارا دی آنجلیس مترجم: لیلا آزادی

اکثر انسانها در طول زندگی خود همیشه نگران آینده اند و برای آن برنامه ریزی می کنند. درواقع ما همواره و در طول زندگی خود خوشبختی خود را به تعویق می اندازیم. خوشبختی از نظر ما چیزی است که می بایست در آینده به دست آید. من الان خوشبخت نیستم زمانی خوشبخت و شادم که مدرسه ام به پایان برسد.در رشته مورد علاقه ام در دانشگاه قبول شوم.وقتی است که با شخص مورد انتظارم ازدواج کنم.وقتی که صاحب فرزند شوم.کار مورد علاقه ام را به دست آورم و ...

ec13224adee4f78e3300e4df2648e0d1.jpg
    اکثر انسانها در طول زندگی خود همیشه نگران آینده اند و برای آن برنامه ریزی می کنند. درواقع ما همواره و در طول زندگی خود خوشبختی خود را به تعویق می اندازیم. خوشبختی از نظر ما چیزی است که می بایست در آینده به دست آید. من الان خوشبخت نیستم زمانی خوشبخت و شادم که مدرسه ام به پایان برسد.در رشته مورد علاقه ام در دانشگاه قبول شوم.وقتی است که با شخص مورد انتظارم ازدواج کنم.وقتی که صاحب فرزند شوم.کار مورد علاقه ام را به دست آورم و ...
    اگر دقت کنید می بینید که تمامی این اتفاقات در زندگی شما اتفاق افتاده و می افتد ولی با این حال شما همچنان ناشاد هستید. دقت کنید اگر شادی شما به این وسایل به دست می آمد شما می بایست زمانی که آنها را به دست می آوردید شاد می شدید یا حداقل آنهایی که این امور را دارند شاد و خوشبخت باشند. ولی می بینید که نه شما و نه آنها شاد نیستید.
    به همین منظور از همین لحظه سعی کنید که تا شاد باشید. با تمامی چیزهایی که دارید و ندارید. خوشبختی و شادی واقعی چیزی در بیرون از شما نیست بلکه در درون شما است و این کار را شما از طریق لحظه های حقیقی می توانید به دست آورید.

انتشارات: معیار علم