نجات زندگی مشترک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏23/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده / مترجم:: لس و لسلی پاروت، ریحانه دانشور

این کتاب برنامه‌ای عملی، قابل استفاده و بدون تاریخ مصرف است. نویسندگان مرتبا درباره نواحی بحرانی در زندگی مشترک صحبت می‌کنند. خرد و راهکارهای عملی آن‌ها همیشه به زندگی مشترک امید می‌بخشد.

7e9069bc0ae3bd4a17c148fd27592aed.jpg
    آن‌چه متخصصان درباره کتاب (نجات زندگی مشترک) می‌گویند: من بیست و پنج سال گذشته را صرف بررسی اصولی برای تقویت زندگی‌های مشترک کرده‌ام. کاش کتاب ( نجات زندگی مشترک) سال‌ها پیش منتشر شده بود. این کتاب برنامه‌ای عملی، قابل استفاده و بدون تاریخ مصرف است. به کوشش‌های بازدارنده مشکلات پیش از ازدواج توجه کمی شده است. تحقیقات ما در دانشگاه دنور درباره ارزش زمان برای راهنمایی زوج‌ها، قبل از اینکه پریشانی فراگیر شود، جای خشک باقی نگذاشته است. من از صمیم قلب از این برنامه حمایت می‌کنم. (پاروت‌ها) مرتبا درباره نواحی بحرانی در زندگی مشترک صحبت می‌کنند. خرد و راهکارهای عملی آن‌ها همیشه به زندگی مشترک امید می‌بخشد. من آن‌ها و این کتاب را به شما توصیه می‌کنم. من و همسرم به مدت 14 سال به کمک هم، کلاس‌های آمادگی پیش از ازدواج را در کلیسای نزدیک منزلمان تدریس می‌کنیم. کتاب آموزشی ما چیست؟ با آغاز نیم‌سال بعدی، کتابی خواهد بود که هم‌اکنون در دست شما است. ما احساس کردیم که خواندن این کتاب برای تمامی زوج‌هایی که برای زندگی مشترک تا پایان عمر پیمان بسته‌اند، لازم است.

انتشارات: قطره