طرز تهیه موساکا ( غذای یونانی )

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1924.jpg



    موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود ، تو مزه ش شک نکنید اما باید بگویم خیلی پرکالریه اگه رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد ! ممکنه یک غذای خوشمزه از آب در بیاید ولی دیگه موساکا نیست.


    مواد لازم :

    بادمجان قلمی حلقه شده ۴ عدد
    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
    پیاز ریز شده یک عدد
    سیر خرد شده سه حبه
    قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
    فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
    آویشن یک قاشق مربا خوری

    مواد لازم برای سس سفید :

    شیر یک پیمانه
    آرد یک قاشق غذاخوری
    کره ۲۰ گرم
    خامه یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل مقداری

    طرز تهیه :
    پیاز را تفت بدهید بعد سیر را اضافه کنید تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کنید خوب تفت بدهید بعد رب و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک مایه ماکارونی خوشرنگ درست کنید، در انتها آویشن را افزوده از روی گاز بردارید.

    بادمجان ها را دو ساعت درآب نمک خوابانده بعد خشک کرده و سرخ کنید. می توانید این کارر در فر انجام بدهید.

    برای تهیه سس سفید ، شیرو آرد را خوب مخلوط کنید بزارید روی حرارت و هم بزنید تا جوشیده و غلیظ بشود ، کره و نمک و فلفل را بزنید مخلوط کنید از روی گاز بردارید و بعد خامه را به آن اضافه کنید .

    ته ظرف پیرکس را چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان ، مایه گوشت ، سس سفید و قارچ و پنیر را بریزید تا مواد تمام بشود .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1925.jpg


    لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1926.jpg


    بعد حدود سه ربع بگذارید در حرارت ملائم فر تا بپزد یکی دو دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلائی شود .

    نکته اول: می توانید قارچ را با مایه گوشتی قاطی کنید و به همراه گوشت تفت بدهید.

    نکته دوم: می توانید یک پیمانه ماست را با یک عدد تخم مرغ به اضافه نمک مخلوط کنید و در انتها بریزید روی این غذا و بعد در فر بگذارید .

    همچنین می توانید این مخلوط ماستی را به مایه گوشتی اضافه کنید و لایه لایه بریزید.

    نکته سوم: می توانید از یک لایه سیب زمینی ورقه ای سرخ شده ته ظرف به عنوان پایه غذا استفاده کنید.


    نوش جونتون واقعا خوشمزه است.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1924.jpg