با این ژله میهمانان تان را سورپرایز کنید. مواد لازم : ژله آلوورا یک بسته و نیم خامه ۳ قاشق رنگ خوراکی قهوه ای، سبز، قرمز طرز تهیه : در کاسه هایی جداگانه ۱ قاشق خامه بریزید و چند قطره رنگ بهش اضافه کنید تا به اون رنگی که دوست دارید برسه سر سرنگ رو در بیارید و سرنگ ها رو از خامه پر کنید و سوزن رو به سرنگ وصل کنید. ژله آلوورا را از شب قبل با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد به صورت بن ماری اجازه بدهید دانه های ژله کاملاًحل شود بعد داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید در یخچال شب تا صبح بمونه تا خودش رو خوب بگیره اگه داخل ظرف شیشه ای نشکن بریزید بهتر است اینطوری میتونید هر برگ و گلبرگی که تزریق میکنید ببینید من اینجا از کاسه شیشه ای استفاده نکردم اما شما از ظرف شیشه ایی استفاده کنید بهتر است . سعی کنید سرنگ ها هوا نداشته باشه چون کارتون رو خراب میکنه . ابتدا باید با خامه ی قهوه ای شروع کنید باید یک دایره فرضی رو در نظر بگیرید سر سورنگ را داخل ژله فرو کنید و آرام آرام تزریق کنید و و یواش یواش سر سرنگ رو رو به بالا بکشید تا خامه به حالت سوزنی در بیاد. همینطوری ادامه بدهید تا دایره ایی ایجاد بشه اینطوری پرچم گل تون درست میشه با یک دستمال کاغذی اگه سطح کارتون کثیف شد تمیزش کنید هرچی بیشتر این کار رو انجام بدید کارتون زیبا تر میشه . حالا با یک چاقوی میوه خوری به صورت کج داخل ژله فرو ببرید به این شکل . حالا از کنار چاقو سرسرنگ رو وارد کنید و گلبرگ ها رو تزریق کنید به این شکل . همینطوری گلبرگ ها رو ادامه بدهید سعی کنید تا اونجایی که میشه گلبرگها کنارهم تر باشه و پر گلبرگ باشه اینطوری گل قشنگ تری خواهید داشت . برای برگش از چاقوی بزرگاتری استفاده کنید دقیقاً مثل گلبرگ ها این کار رو انجام بدید . تعداد گلبرگها بستگی به خودتون داره . در آخر نصف بسته ژله آلوورا را را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید تا حسابی خنک بشه بعد روی ژله بریزید و بذارید ۵ ساعت تو یخچال تا کاملاً خودش رو بگیره بعد از داخل قالب خارج کنید . برای خارج کردن ژله هم به مدت ۳ تا ۵ ثانیه داخل آبجوش قرارش بدید و در ظرف مورد نظر برش گردونید . زیاد داخل آبجوش قرارش ندید چون ژله آب میشه همون ۳ تا ۵ ثانیه کافیه . نکته : اگر به جای ژله آلوورا از ژله با رنگهای دیگر مثلاً قرمز استفاده کنید خیلی بهتر میشه بیشتر خودشو نشون میده برای این کار ژله را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و وقتی خنک شد نصف لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید و روی ژله بریزید و بذارید ۵ ساعت تو یخچال تا کاملاً خودش رو بگیره . نکته۲: مواظب باشید وقتی سرنک را داخل ژله میکنید به کف ظرف اصابت نکنه چون موقع برگردونده خامه از ژله خارج میشود و کارتون خراب میشه . این مقدار ژله به اندازه ۵ تا ۶ نفر می باشد اگر به مقدار بیشتری می خواهید درست کنید مواد لازم را افزایش بدهید .