مواد لازم : مرغ 750 گرم سبزي پلو (تره، جعفري، گشنيز و شويد) يك كيلوگرم برنج پنج پيمانه گرده غوره نصف پيمانه نمك و فلفل سياه به ميزان لازم پياز دو عدد رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري زعفران به ميزان لازم گوجه فرنگي يك عدد کرفس يك شاخه طرز تهیه : برنج را خيس، سبزي را خرد كرده و كنار ميگذاريم، بعد مرغ را به همراه پياز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نيمپز شود. برنج را آبكش كرده و سبزي را لابهلاي آن اضافه ميكنيم. سپس به مرغ نيمپز كمي رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار ميگذاريم، برنج آبكششده را در قابلمه ريخته و مرغها را روي آن ميچينيم و روي مرغها را پياز خام خلال شده ميريزيم. گوجه را هم حلقه كرده و روي آنها ميگذاريم و روي همه اين مواد را گرد غوره ميپاشيم و بقيه برنج را اضافه ميكنيم، اجازه ميدهيم تا دم بكشد. در انتهاي پخت روي برنج روغن يا كره داغ ريخته، برنج را درون ظرف كشيده و مرغها را روي برنج قرار ميدهيم و آن را سرو ميكنيم. نكته: اين پلو بايد با حرارت ملايم و در زمان طولانيتري پخته شود تا مرغ كاملا مزهدار و ترش شود.