طرز تهیه دلمه مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1913.jpg


    مواد لازم :

    سینه مرغ 2 عدد
    تخم مرغ یک عدد
    کره 80 گرم
    پنیر چدار 200 گرم
    هویج متوسط 4 عدد
    آرد سفید یک لیوان
    روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :
    گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.
    هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.


    روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
    هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
    هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.


    بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.