طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1908.jpg


    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 2 ساعت
    مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه


    مواد لازم : برای 4 نفر

    گوشت (سردست) 750 گرم
    سیب زمینی 4 عدد
    لپه 100 گرم
    پیاز 2 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
    لیمو عمانی 3 عدد
    كره 3 قاشق غذاخوری
    نمك به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    زعفران ساییده شده به میزان لازم

    آبگوشت لپه آبگوشت بسیار خوش طعم و لذیذیه كه طعم اون میتونه با آبگوشت ساده برابری كنه این غذا در اكثر استانهای ایران مورد استفاده قرار میگیره.


    طرز تهیه:
    كره یا مقداری از دنبه گوشت را در ظرفی آب كنید و پیازها را در آن سرخ كنید.گوشت را خرد كرده و درون پیاز داغ تفت دهید تا تغییر رنگ دهید سپس لپه را به مواد اضافه كرده و كمی تفت دهید سپس ادویه را به مواد اضافه كرده و مقدار كمی تفت دهید تا مزه خامی از بین برود.مقداری آبجوش به مواد اضافه كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت سیب زمینی ها و لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته شده را به غذا اضافه كنید و صبر كنید غذای شما جا بیفتد.


    نكات:
    1) پخته شدن كامل سیب زمینی نشان میدهد غذای شما كاملا پخته است.
    2) سعی كنید برای سرخ كردن پیاز از دنبه استفاده كنید تا كره.
    3) به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره هم استفاده كنید.